Olaplex Salonkihoito

Olaplex hinnasto

Olaplex-hoito

Lyhyet

30€


Puolipitkät

35€


Pitkät hiukset

40€


Erittäin pitkät hiukset

45€

Olaplex väripavelun yhteydessä

Lyhyet hiukset

25€


Puolipitkät hiukset

30€


Pitkät hiukset

35


Erittäin pitkät hiukset

40€


blondi nainen kayttaa olaplex kauneussalonki malminkartano

Olaplex – Ei enää ikinä vahingoittuneita hiuksia

Olaplex-käsittelyt takaavat, että hiuksesi eivät enää koskaan mene huonoon kuntoon niitä vaalennettaessa, värjättäessä tai tehtäessä rakennekäsittelyjä. Takaamme että käyttäessäsi Olaplex-palveluitamme hiuksesi ovat huomattavasti paremmassa kunnossa kuin ennen käsittelyä.

Olaplex on Yhdysvalloissa vuonna 2014 kehitetty aine. Se ehkäisee hiusten kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja vaurioitumasta sekä korjaa jo vaurioituneet rikkisillat, sekä vahvistaa hiuksen liitoksia palauttaen hiuksen alkuperäiseen rakenteeseensa. Tämä teknologia on hiustenkäsittelyn mullistava uutuus ja mitään vastaavaa ei koskaan aikaisemmin ole pystytty kehittämään.

Lopputulos on välittömästi nähtävissä ja käsin kosketeltavissa. Olaplexissä parasta on se, että se ei vain väliaikaisesti täytä vaurioituneiden hiussuomujen välejä, vaan rakentaa rikkisillat uudelleen, joten tulos on pysyvä.

Miten se toimii?

Olaplex-käsittely on kolmivaiheinen prosessi. Ensimmäisessä vaiheessa vaalennus- / väriaineeseen sekoitetaan Olaplex Bond Multiplier -ainesosa. Tämä ehkäisee käsittelyssä normaalisti tapahtuvaa hiusten kuitukerroksen rikkisiltojen hajoamista. Samalla Olaplex-molekyylit aloittavat jo hajonneiden rikkisiltojen uudelleen rakentamisen. Värikäsittelyn jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector -aineella, joka sitoo hiuksissa olevat rikkisillat vahvasti kiinni toisiinsa.

Käsittely jatkuu kotona kerran viikossa hiusten pesun yhteydessä käytettävällä Olaplex Hair Perfector -aineella. Kotituote ei ole välttämätön, mutta suosittelemme vahvasti sen käyttöä etenkin, mikäli hiuksia käsitellään usein muotoiluraudalla, föönillä, tms. lämpölaitteella tai voimakkaasti harjaten. Kotihoitotuote ehkäisee vaurioiden syntymistä ja korjaa jo syntyneitä vaurioita päivittäisestä hiuksiin kohdistuvasta rasituksesta.

Olaplex vaalennus- ja värikäsittely

Mikäli olet harkinnut hiusten vaalentamista, suosittelemme ehdottomasti sen tehtävän Olaplex-käsittelynä. Vaalentaminen on hiuksia eniten rasittava toimenpide, joka jättää hiukset usein kuiviksi ja karheiksi. Voit unohtaa kuivuuden ja karheuden, kun vaalennus toteutetaan Olaplex-käsittelynä.

Olaplex-käsittelynä. Olaplexin avulla pystymme myös vaalentamaan hiuksiasi todella paljon enemmän kuin perinteisellä vaalennusmenetelmällä pelkäämättä hiusten vaurioitumista. Nyt sinun on siis mahdollista toteuttaa unelmiesi ombré, pastelli tai blondi säilyttäen hiukset hyvässä kunnossa.

Värikäsittely

Värikäsittelyt Olaplexilla lisäävät huomattavasti hiusten kiiltoa ja värien intensiivisyyttä ja täyteläisyyttä. Mikäli värikäsittelyt ovat aiemmin aiheuttaneet hiuksiisi kuivuutta tai karheutta, suosittelemme ehdottomasti värikäsittelyt tehtäväksi Olaplexilla.

Kauneushoitola-kampaaja-hieroja-jalkahoito-MG-Studio-Malminkartano-Helsinki

MG Studio

Pihkatie 6, 00410, Helsinki

(+358) 0400 9790 51

Teethän mahdolliset ajanvarauksen siirrot tai peruutukset mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Myöhemmin peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista joudumme laskuttamaan 100% varatun palvelun hinnasta.

Varaa aikasi vaivattomasti 24/7 nettiajanvarauksesta. Jos et löydä mieleistäsi aikaa, soita meille!

Suosittele meitä

Aukioloajat

MAANANTAI - PERJANTAI

12.00-18.00

LAUANTAI

Sopimuksen mukaan

SUNNUNTAI

Suljettu

Seuraa meitä facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa