Kampaaja (oppilastyö)

Hinnasto

Raidat:

Lyhyt

40€


Keskipitkät

50€


Pitkät

60€
Tyviväri

35€


Sävytys

25€


Latvojen leikkaus

10-15€


Otsatukka

5-10€

Vaalennukset

Hiusten vaalennus on kemiallinen prosessi, jossa hiusten väriä vaalennetaan. Vaalennuskäsittelyissä käytetään aina hapetetta. Vaalennus voidaan tehdä joko vaalennusvärillä, jolloin hiuksen omaa pigmenttiä värjätään vaaleammaksi tai ”valkaisemalla”, jolloin hiuksen pigmentti poistetaan kokonaan. Näistä kahdesta vaalennusvärjäys on hiukselle huomattavasti hellävaraisempi käsittely. Valkaisuvaalennuskäsittelyyn kannattaa aina lisätä sävytys eli taitto, joka korjaa hiusta ja poistaa vaaleata väristä ei-toivottua keltaisuutta.

*Kylmän vaaleiden hiusten sävyn säilyttämiseksi ja ylläpitämiseksi tulee aina käyttää kotihoidossa tähän tarkoitettuja hopeashampoota ja -hoitoainetta. Ilman näitä tuotteita kylmän vaalea sävy tulee häviämään hiuksista ja hiusten sävy tulee taittamaan kylmästä lämpimään, yleensä kellertävään.

Kylmän vaaleiden hiusten ylläpitohoito siihen tarkoitetuilla tuotteilla tulee aloittaa välittömästi värjäyksen jälkeen. Hiusta ei tule päästää ensin kellastumaan, sillä kerran menetetyn kylmän vaalean sävyn palauttaminen takaisin pelkillä kotihoituotuotteilla on lähes mahdotonta.

Raidat

Hiusten raidoittaminen tarkoittaa suortuvien erottelua hiuksista ja niiden käsittelemistä hiusvärillä tai vaalennusaineella, jotta niistä tulee pohjaväriä tai luonnollista väriä vaaleammat tai tummemmat. Raidoilla voidaan saada aikaan ulottuvuutta luomalla kontrastia muihin hiuksiin. Hiusten raidoitus voidaan tehdä folioilla, hupulla tai erityisillä kammoilla tai siveltimillä, joilla väri ”maalataan” hiuksiin

Tyviväri

Hius kasvaa juuresta, joten tyvikasvu on väistämätön. Tyvivärillä eli juurivärillä tarkoitetaan hiuksen omaa väriä, joka kasvaa tummempana tai vaaleampana, kuin hiusten pituuksiin laitettu väri. Tyvivärin raja on enintään 3 cm. Mikäli värjättävän tyven pituus on enemmän kuin 3 cm, ei kyseessä enää ole tyviväri vaan väri.

Sävytys

Sävytys on varsinaisen värin sävyttämistä eli taittamista viileään. Taitolla sävytetään lämpimät eli kultaiset eli keltaiset sävyt viileän vaaleiksi. Kylmät ja harmaat sävyt vaativat aina sävytyksen. Taitto on aina värikäsittelyn lisäpalvelu.

Kauneushoitola-kampaaja-hieroja-jalkahoito-MG-Studio-Malminkartano-Helsinki

MG Studio

y-tunnus 2843815-1

Pihkatie 6, 00410, Helsinki

(+358) 0400 9790 51

Teethän mahdolliset ajanvarauksen siirrot tai peruutukset mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Myöhemmin peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista joudumme laskuttamaan 100% varatun palvelun hinnasta.

Varaa aikasi vaivattomasti 24/7 nettiajanvarauksesta. Jos et löydä mieleistäsi aikaa, soita meille!

Suosittele meitä

Aukioloajat

MAANANTAI - PERJANTAI

12.00-18.00

LAUANTAI

Sopimuksen mukaan

SUNNUNTAI

Suljettu

Seuraa meitä facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa